Paleo Tortilla Wrap

10534563_582366711872751_8328745303529486268_nSå er der forsøgt at lave tortillawraps i dag, så det er muligt at få min ynglingsspise igen, så i dag er der lavet wraps med spinat og æg, oksekød ( økologisk frilandskød ) med hjemmeblandet texmix og hjemmelavet tomatsalsa.
Det smagte fremragende.

Texmix ( krydderiblanding ) :

Der er krydderier nok til 500gr. kød.

2 tsk. paprika
2 tsk stødt chili
1 tsk Basilikum
1 tsk oregano
1 tsk timian
1 tsk kokossukker
1 tsk spidskommen
Salt / peber

blander det sammen i min kaffekværn

Tortillawrap : 4 stk.

4-5 æg
300gr spinat ( jeg havde 300gr frosset økologisk fra rema, næste gang bliver det frisk spinat )
2-3 tsk loppefrøskaller

Kør det hele sammen i en foodprocessor, og lad det gerne stå og trække 30minutter for at loppefrøskallerne får samlet væsken

Steges ved ikke alt for stærk varme på en pande med lidt fedtstof.

Tomat salsa :

10-12 friske tomater, plukket direkte fra planten ( elsker sommeren )
2 fed hvidløg enten finthakket, eller igennem en hvidløgspresser
1 finthakket rødløg ( rødløg smager bare bedst )
1 spsk korriander ( brugte tørret, pga. spontan indskyldelse hvad der skulle laves til aften  )
1 tsk saltflager, bruger selv Maldon
1/2 finthakket chili
lidt olivenolie
citronsaft fra 1 citron
Peber

skær tomaterne i kvarte, og tag 16 kvarte fra
smid resten i en skål, og giv det en tur med stavblenderen, og kom til sidst de resterende tomater i, så der er lidt “klumper” i den.

 

10469146_582366715206084_5946333521325282898_o

Kommentarer

kommentarer

You may also like...