Anmeldelse af Appesize kasserne

samlet-kassePRODUKT ANMELDELSE + RABATKODE TIL JER ALLE

Som nogle måske har set rundt om på nettet er der kommet et spændende produkt fra Appesize.
Det er en måltidskasse som er med til at hjælpe dem der måske ikke lige kan overskue at komme i gang med den sunde livsstil, eller dem som har en travl hverdag.
Forskellen på dette og andre produkter er for mig at se mange, for det første er det udviklet af 17 x Michelin hædret mesterkok og inspirator Thomas Rode, som ved hvad der skal til for at ting smager godt, samtidig med at din krop får det godt af det.

Jeg kommer til hvad pakken indeholder om lidt, men først vil jeg lige fortælle lidt om hvad den kan bruges til, for disse produkter henvender sig faktisk til alle, om det er sunde snacks, hvis man vil tabe sig, eller forbedre sine præstationer i fitnesslokalet, eller ved eksamensbordet, alle har gavn af alle de gode mineraler, vitaminer kulhydrater proteiner og ikke mindst den gode fedt, som du finder i disse produkter.

I kasserne er der pakket ready to eat måltider, som indeholder måltider til 11 dage, på nær 1 måltid, som f.eks. kunne være aftensmaden, eller i mit tilfælde bliver det frokosten, da jeg jo er hjemme på det tidspunkt, og det måltid er selvfølgelig vigtigt, at det også er så sundt og nærende som man normalt ville spise, husk nu at rigtig mad er vejen frem.
Man kan jo også vælge at dele det hele op som små mellemmåltider, til at tage med på farten, også strækker den sig jo over lidt længere tid, tag f.eks. en birkedrik, og en nøddemix med i biografen, er sikker på du går mindst ligeså lykkelig ud af den biograf som dem der har proppet cola og popcorn ned i mavsen, måske endda endnu mere lykkelig.
Eller til børnefamilien, som kan vælge at rydde det velkendte danske fænomen ”Slikskabet” og fylde det op med en kasse sunde valg i stedet for.
Kasserne tiltaler mig i den grad, da vi her er ude i 100 % naturlige produkter, og masser af powerfoods, med de gode fedtstoffer som er med til at holde dit blodsukker stabil, og fjerne dit fokus fra de usunde valg i hverdagen.

Du kan vælge mellem 3 kasser, eller du kan vælge frit af indholdet i deres webshop, hvor alle produkterne kan købes særskilt.pose_valnod_morbaer_1

Rode Adventure, Rode Challenge og Paleo To-Go

Rode Adventure Indeholder: 11 nødderuller, 11 poser nødde/bærmix, 5 nøddemix, 6 meatsticks med røget okse / gris, 1 stenalderbrødmix og 5 kartoner kokosvand og 6 kartoner birkesaft.

Rode Challenge Indeholder: 11 nødderuller, 16 poser nødde/bærmix, 6 nøddemix, 1 stenalderbrødmix og 2 kartoner kokosvand og 4 kartoner birkesaft.

Paleo To-Go indeholder 34 produkter som burde række til 7-14 dage, her er Appesize’s råd, at spise almindelige sunde hovedmåltider, og lade kassen være supplement til hverdagen.
Den Indeholder: 10 nødderuller, 12 poser nødde/bærposer, 3 nøddeposer, 3 meatsticks med røget gris og 6 kartoner birkesaft.

Kassen jeg har købt, er Rode Adventure, hvor der er pakket måltider til 11 dage, med undtagelse af 1 hovedmåltid, som sagt, i mit tilfælde er det frokosten, men mange vil nok vælge at lade det være aftensmaden, af sted på farten hele dagen, enten i skolen eller på jobbet, også hjem (med masser af overskud og energi fra de gode valg man har lavet med hjælp fra måltidskassen)
Det er selvfølgelig vigtigt at det frie måltid også er nærende og sundt, men der kan jeg jo kun opfordre dig til at læse med på bloggen, for der er jo lidt opskrifter at vælge imellem, ellers smutter du ind til din boghandler en dag, og køber bogen Rigtig Mad, som er fyldt med opskrifter fra Thomas Rode som er lige til at gå til, der kommer en anmeldelse af bogen senere herinde.

En dags måltid kunne f.eks se sådan ud:

Morgen:1 skive stenalderbrød med noget pålæg, f.eks. en skive ribbenssteg fra aftenen før, med lidt fermenteret rødkål ovenpå.

Formiddag:1 Meatstik ( grisen smager fremragende )

Frokost:1 pose Pecan og morbærmix + 1 Birkesaft eller kokosvand.

Eftermiddag:1 pose Kokos/ macadamia mix

Husk altid at drikke rigeligt med vand hver dag.

drik_birk_2Aftensmaden er dit valgfrie måltid, som lige nu kunne være hvide asparges som er i sæson, med lidt brunet smør, masser af hakket bredbladet persille, og et par porcheret æg, eller måske en gang hakket oksekød, som er blandet op med finthakket skalotteløg, lidt sennep, 1 æg, salt og peber og jeg kunne også finde på at rive lidt peberrod ned i farsen, ælt det hele godt sammen, og steg det hele af på en pande, enten som det er, eller form det ( så er der til morgenmaden dagen efter ovenpå dit stenalderbrød )
Server det med en ordentlig røvfuld grøntsager og du er kørende, din krop vil takke dig senere i livet for de valg du laver nu.

Uden aftensmåltidet men med Appesize måltiderne, så er der på en dag lige omkring 800kcal, dvs. at du kan spise pænt til ( siger ikke at du skal ) ved hovedmåltidet, og stadig være i stand til at holde dig i kalorieunderskud, og dermed også være i stand til at tabe dig.

Jeg er vildt begejstret for dette koncept, både om man vil kører konceptet helt ud, eller erstatte f.eks. et enkelt måltid.
Min helt klar favorit i kassen er helt klar Pecan og morbær, men også kokos/ macadamia er sindssyg lækkert, og nødderullerne er små ruller sendt fra himlen.
Også snyder du dig selv hvid du ikke prøver birkesaft en dag, eller for den sags skyld kokosvand som også er i kassen

Du kan læse meget mere på http://www.appesize.dk

Lige nu kan du, hvis du bestiller derinde, bruge koden detfedeliv10 og få 10% rabat som tak fordi du følger min side

Ha en dejlig dag allesammen

Kommentarer

kommentarer

You may also like...

1 Response

  1. 14. januar 2016

    […] Kilde: http://detfedeliv.dk/anmeldelse-af-appesize-kasserne/ […]