Boller i karry Paleo style

boller-karryPaleo Boller i karry

2 personer:
Sovs:

ingedienser:

Økologisk Blomkål
50gr Økologisk usaltet smør ( Klaret smør er at foretrække, eller smagløs kokosolie men var løbet tør for begge dele )
salt / peber ( efter smag )
Bombai Karry ( efter smag )
Kog blomkålet mørt, og si vandet fra, behold vandet til at fortynde sovsen med senere

Kom nu blomkålet op i en blender og kom lidt vand i, og blend det, tilsæt kogevand til du opnår den koncistens du ønsker
tilsæt 50gr usaltet økologisk smør og blend videre til du har en lækker lind “sovs”
Jeg tilsætter ikke salt og peber til det hele, jeg tager det fra som jeg skal bruge, og resten kommer på køl til senere brug.
Når kan du komme det i en gryde, og begynde at krydre med salt og peber og karry
brug tid på det, så du rammer den helt rigtige smag.
Tilsæt til sidst 2-3 spsk hakkede friske koriander.
Boller:

ingedienser:

400gr Økologisk svinekød
1 økologisk æg
2 økologiske skalotteløg
1 fed økologisk hvidløg
salt/peber ( efter smag )

Kom en gryde med rigeligt vand i kog

Hak løg og hvidløg fint
Kom kødet i en skål, og slå ægget ud i det.
Tilsæt løg og hvidløg og bland det hele sammen
Smag til med salt og peber, husk at smag på det.

Form nu bollerne med en spsk. og kom dem i det kogende vand

Når bollerne kommer op til overfladen er de færdige.
Kom dem nu over i sovsen og lad den stå og simre stille og roligt mens du laver risene

Vi fik rester af rodfrugter fra dagen før. men dampet broccoli kan snildt bruges  😀

Kommentarer

kommentarer

You may also like...