fettuccine – Paleo style

Man kan godt komme til at savne ting som man har levet af det meste af sit liv, derunder også pasta som f.eks. fettuccine 🙂
Så jeg vil da lige dele opskriften på min fettuccine her.

fettuccine – Paleo style

Forberedelses tid 1 hour
Tilberednings tid 20 minutes
Samlet tid 1 hour, 20 minutes
Istedet for at skære det ud i strimler, kan det også skæres i plader, og du har lasagneplader istedet.

Ingredienser

  • 250g Knold Selleri
  • 160g æg
  • 10g loppefrøskaller
  • 1 Dl vand
  • salt
  • Peber

Fremgangsmåde

1.
kør først knoldselleri på foodprocessor til det er helt fint
2.
tilsæt derefter æg, loppefrøskaller, vand og salt og peber og kør videre ( man kan næsten ikke køre for længe )
3.
Når du er færdig med at køre dejen i foodprocessoren så lad det stå og hvile i 10-15min så loppefrøskallerne får det hele til at samle sig til en dej.
4.
Derefter hælder du dej ud på en bageplade med bagepapir ( jeg valgte at smøre lidt olie på bagepapiret da jeg var lidt nervøs for om det måske ikke ville slippe igen hvis der ikke var fedtstof på )
Laget skal være tyndt, jeg lavede mit så man næsten kunne se igennem det, det blev ret godt.
5.
bages i en forvarmet ovn ved 160 grader varmluft.
Hold øje med det, jeg gav det ca. 10 minutter, men det svinger fra ovn til ovn, overfladen skal skifte farve, men den må ikke blive mørk, da den bliver for sprød og kan ikke rulles.
6.
Når det er færdigt tager du det ud, fjerner bagepapiret bagepladen, med den bagte “pasta” på, og lader det køle ½ minut på bordet, derefter ruller du det ligesom man ruller en roulade.
når du har fået rullet en pølse ud af det, så kan du nu skære strimler ud af det, og du har fettuccini som bare skal have en god lækker bolognese og lidt friskrevet parmesan på og det er klar til spisning.

 

Kommentarer

kommentarer

You may also like...