Godt nytår til jer alle

Så er der ikke mange timer tilbage af 2014.
Jeg stempler ud nu, og gør klar til at fejre nytåret med min store kærlighed, og lad mig bare sige det som det er, det bliver ikke en 100% ren paleo menu, men det er dælme tæt på
Vi blev overtalt i sidste øjeblik af vores vinhandler om at prøve en ren champagne menu, som sagt så gjort

Vi skal nyde dampet torsk på krydreurtesalat med syltede rødbede til forret
Marineret og røget unghanebryst fra gråsten med friteret svamperisotto i tomatolie til mellemret
Oksemørbrad og glaseret svinebryst ( okse og svin sammen…. det HOLDER 100% ) estragonsauce syltet kejserhat og glaseret gulerod.
Dessert ( syndens hule ) Trippel chokoladekage med tranebær og kumquats i blodappelsinsirup

Og champagnen kommer fra vinhuset Charles Mignon og vi glææææder os

Det har været et år som jeg vil se tilbage på med stor glæde, men også med lidt sorg på det personlige plan, som jeg ikke vil trætte jer med her.
Men en ting vil jeg især huske 2014 for, det er denne blog, hvor er det fedt at se at bloggen kører og at i sætter pris på de ting der kommer op herinde.
Der kommer helt sikkert også mere gas på den i 2015, da humør og energi er ved at være klar til det igen.
vægten står desværre stille efter at jeg rev 2 ledbånd over i knæet, må jo nok indrømme at der har været levet for godt, uden så meget motion, så det er jo også noget der lige skal kigges på i 2015, jeg vil jo gerne at jeg kan skrive næste år den 31 december at vægten er på eller i det mindste SINDSYGT tæt på 85kg, så det er både kosten og motionen der lige skal have en grundig opstrammer.
Men en ting er sikkert, er der noget jeg har lært så er det at rigtig mad er den rette vej, og det er fuldstændig lige meget om man kalder det paleo eller hvad man gør, spis rigtig mad, mad man hved hvor det stammer fra, sætte sig ind i tingende og nyde at tilberede det, det betyder mere end jeg nogensinde troede ville være muligt

Men nu vil jeg sige jer et rigtig godt nytår, tak for et fantastisk år og tak for jeres fantastiske opbakning, i betyder mere end i regner med.

Pas godt på jer selv og jeres kære, og lov mig en ting, tænk på de kære små dyr når nu i begynder at skyde løs senere

Stort nytårskram
Flemming

Kommentarer

kommentarer

You may also like...