Gulerodspure ( lind som bare fanden )

Har man fulgt med i masterchef, så er der en ting som dommerne kræver, laver man en pure, så skal den dælme være lind, ellers skal man ikke vove at kalde den for en puré 😉
Denne puré blev sindsygt lind, silkeblød på tungen, og jeg jublede hvergang jeg fik fat i noget af det 😉

Gulerodspure

Ingredienser

  • 4-5 Store Gulerødder
  • salt og peber
  • smør (klaret smør kan også bruges)

Fremgangsmåde

1.
Skræl gulerødder og rens dem
2.
Skær dem i mindre stykker, det mindsker kogetiden
3.
kog dem møre, i let saltet vand, det tar omkring 8-10 min
4.
hæld vandet fra, og kør dem i din blender.
Kom en god klat smør i, eller klaret smør, og kør den HELT glat, tro mig, du kan mærke forskellen når du får en glat pure på tungen, kontra en der er kørt for lidt, og er lidt "grynet"
Så brug tiden på at køre den glat, dine gæster vil takke dig bagefter ( gør de ikke det, så er det dem som tar opvasken )
5.
Kan serveres til mange ting, men gris, og f.eks torsk er super lækkert at have som tilbehør til dette ;)

Kommentarer

kommentarer

You may also like...