Så er vi igang…..igen

Velkommen til detfedeliv.dk….. igen.

Siden oplevede i starten af det nye år, at være med på en server der fik et lille besøg af en ussel hacker, og den blev simpelthen bare slettet.
Nu har jeg langt om længe får siden igang igen, og det betød altså også et helt nyt design af siden.
Men nu er bloggen igang igen, og der kommer jævnligt opskrifter ind på siden.
Mit navn er Flemming Nielsen, jeg er i skrivende stund 40 år og bor i Aalborg.
Jeg har nok hele mit liv kæmpet mod de ekstra kilo, nogle gange flere kilo end andre gange, men de har altid været der.

Nu har jeg taget skeen i den anden hånd, og har taget ansvar for mit eget liv, og vil nu ned på 85kg som slut mål, og i mellemtiden kan man jo ligeså godt leve en velsmagende livsstil 🙂

Du vil også kunne læse lidt om min historie omkring min beslutning for at tabe mig, og hvad der skulle til for at jeg kunne tage mig sammen, for det er ikke altid nemt at tage sig sammen, selvom mange siger det er nemt, så er det langt fra sandheden.
Du vil også kunne læse lidt om de ting jeg selv har fundet ud af at jeg gjorde forkert i løbet af mit første vægttab, hvor jeg tabte mig +55kg, men havde på ingen måde hovedet med mig, og tog omkring 39kg på igen.
Der vil løbende komme opskrifter herinde, med lækre retter fra min livstil, som er Paleo, det er en livstil som passer mig perfekt, det er ingen slankekur, det ord har jeg smidt væk for længe siden, men det er en livsstil jeg taber mig på, og som jeg i den grad nyder at leve med.

I menuen finder du et punkt der hedder Artikler, der kan du finde artikler hvor jeg prøver at skrive lidt om de tanker jeg går og gør mig, både omkring vægttab, Paleo, råvarer, køkkengrej…….

Du kan læse om de erfaringer jeg har gjort ved et 55kg’s vægttab, samt en nyredonation som var det der gjorde at jeg fandt motivationen dengang.

Du vil også kunne læse hvad der sker når man slipper kontrollen, og mister sit selvværd, og hvilken skræmmende effekt det kan have på sin vægt.

Kommentarer

kommentarer

You may also like...