Vær forberedt, også når det kommer til sundhed

Mange gange oplever man at når man har lettest ved at falde i, er når tingende ikke er forberedt.

Nogle laver masser af færdigretter til fryseren, det er også fint, desværre har vi ikke så stor en fryser, at vi kan lave retter til en hel uge desværre.
Men dermed ikke sagt at ting skal være svære alligevel.

Vi forbereder  os bla. ved at lave madplan, indkøbsliste og bakker vores grøntsager, dette gøres af 2 grunde.

1) det skaber mere orden i køleskabet og danner et hurtigt overblik over hvad der er af råvarer

2) råvaren holder meget bedre når de opbevares på denne måde

Metoden bruges a mange restauranter og kan de bruge den, så skal jeg bestemt ikke holde mig for fin til at gøre det på samme måde 😉

Grøntsager vaskes, toppe skæres af, salat plukkes og skylles diverse rødder skrælles, men skal ikke skæres i skiver.

Når det er gjort, så kommes der 2 stykker køkkenrulle i bunden af en bakke, vi bruger de bøtter man kan få gratis hos kiosker, dem der kommer slik i, de er super gode til det, de kan også købes hos HW larsen, i forskellige størrelser, jeg har siden billedet blev taget købt både dem en tand større, og en tand mindre, for at få bedre plads i køleskabet.
En anden fordel har jeg opdaget ved det, det er at temperaturen falder 1-2 grader derinde, bare ved at fjerne emballage, og få orden i køleskabet.

køkkenrullen fugtes med en forstøver, og grøntsager kommes i bøtten, og den afsluttes med et stykke køkkenrulle som ligeledes fugtes, inden man sætter låget på, og skriver med en tusch som kan viskes ud igen.
og det hele ender ud med at se ud som dette.

Hver gang man åbner køleskabet bliver man glad i låget over den orden, og man får hurtigt et overblik når man skal lave madplan, og vil have brugt op af grøntsagerne inden man skal ud og hente nye 😉

Det kan stærkt anbefales at give sig i krig med det

grøntsagsbakning

10379999_556296434479779_1022416420788739169_o

Kommentarer

kommentarer

You may also like...