Vejedag den 6-6-2014

Tja så har der jo været vejedag her hos mig.

Jeg ved jeg har tabt mig, for jeg har taget mine mål, og har tabt mig i cm.
det er altid en god ide at bruge sit målebånd, mange kører faktisk deres vægttab ved kun at måle sig, det vil jeg nok også komme til med tiden, men lige nu har jeg det godt over at vide hvordan det går når jeg f.eks. går forskellige forandringer i kost og lign. det er den måde jeg “lærer” hvordan min krop skal have det i fremtiden 😉

Anyway.

Vægten i sidste uge sagde 114,8kg

Vægten i denne uge sagde 114,3kg

Så et lille vægttab, men hellere lille vægttab, end ingen vægttab overhovedet, og desuden er der røget hele 3cm omkring mavsen hvor det farlige fedt sidder, så jeg er bestemt tilfreds 😉

God fredag til jer alle 😉

Kommentarer

kommentarer

You may also like...